Laković: Stanišića sam sreo, ali nije vadio pušku na mene

Sukob između Stanišića i Lakovića postoji odranije, a kulminirao je u ljeto prošle godine...
716 pregleda 31 komentar(a)
Boban Laković, Foto: Arhiva Vijesti
Boban Laković, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 18.08.2015. 15:30h

Podgoričanin Boban Laković zvani Pobro, kazao je da mu Radislav Gile Stanišić nije prijetio 14. avgusta, i da nije “vadio oružje na njega”.

Laković je reagovao na tekst “Je li Gile prijetio oružjem”, koji je objavljen 15. avgusta u “Vijestima”.

U tom tekstu “Vijesti” su, pozivajući se na izvore iz policije, objavile da policija provjerava je li Stanišić Lakoviću prijetio automatom.

Regovanje Lakovića prenosimo u cijelosti.

“Iz čitavog članka tačno je samo da smo se Stanišić i ja sreli spornog dana. Apsolutna je neistina da je on vadio oružje, i da mi je prijetio. Da je Stanišić vadio pušku na mene sigurno bih je vidio. Čak, nijedan od nas nije izlazio iz vozila. Da nije bilo oružja i prijetnji potvrđuje i to da me policija nije saslušavala, što bi morali uraditi. Ukoliko me pozovu reći ću im isto ovo, jer nisam kao 'pojedini' koji danas ispričaju jedno, za 10 dana desetu stvar, kao što je to učinio Stanišić prošle godine navodeći prvo da ja nijesam pucao u njegovom pravcu, da bi nekoliko dana kasnije rekao da jesam. Ne bih bio iznenađen ni da je Stanišić sam plasirao priču da je vadio pušku i da mi je prijetio. Voli da se predstavlja kao hrabar, i za to mu je potrebna medijska reklama”, piše u mailu poslatom “Vijestima”, koji potpisuje Laković.

Sukob između Stanišića i Lakovića postoji odranije, a kulminirao je u ljeto prošle godine, kada je u centru Podgorice Laković pucao na Stanišića. Navodno, on je to uradio tri dana nakon što ga je Stanišić brutalno pretukao. Zbog ranjavanja Stanišića Laković je prvostepenom presudom osuđen na godinu zatvora, i obavezu liječenja od narkotika.

Laković je ranjen 26. decembra 2014. godine, a za njegovo ranjavanje optužen je Stanišićev drug Vuk Pajović.

Bonus video: