Juniorke počele pripreme za Balkanijadu u Subotici

0 komentar(a)
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 16.08.2015. 12:11h

Ženska juniorska odbojkaška reprezentacija Crne Gore okupila se juče u hotelu Sidro, gdje će boraviti do 23. avgusta i pripremati se za Balkansko prvenstvo, koje se igra u Subotici od 25. do 29. avgusta.

“Na prvoj prozivci okupilo se 13 igračica od 16 pozvanih, jer oba libera imaju problema sa povredama i teško da će moći da nastupe na ovom prvenstvu, dok je Katarina Budrak nedavno potpisala ugovor sa francuskim drugoligašom i ona će nam se priključiti večeras. Povreda oba libera nam mijenja koncepciju samih planova, samim tim što je Melisa Cenović jedan od glavnih igrača i takođe seniorska reprezentativka", kazala je Nataša Marković, selektorka ženske juniorske reprezentacija Crne Gore.

Juniorke će na Balkanijadi igrati u grupi B sa Turskom, Bugarskom, Bosnom i Hercegovinom, dok su u grupi A Srbija, Rumunija, Moldavija i Albanija.

"Smatram da je naša grupa dosta teža od druge grupe, ali to ne znači da idemo sa “bijelom zastavom”, već ćemo uraditi sve da ostvarimo što je moguće bolji rezultat”, dodala je Marković.

Bonus video: