Gaj Trevis: Ono što se radi Guitar Art Summer Festu poznato i u svijetu

Prvi put kada me je Boško Radojković pozvao, festival u Beogradu slavio je 10 ti rođendan. Sada sam na desetom festivalu u Herceg Novom i privilegija je biti ovdje", kaže Trevis.Na svojim putovanjima uvjerio se da ono što se radi u regionu” se vidi širom svijeta”
0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 16.08.2015. 12:19h

Novinar i urednik londonskog magazina "Klasikal Gitar" Gaj Trevis za vrijeme trajanja ovogodišnjeg Guitar Art Summer Festivala snimiće dokumentarac od 7-8 minuta koji će na najbolji način prestavljati festival i grad. On je pohvalio saradnju sa Guitar art festivalom iz Beograda, za koji je već uradio kraći dokumentarac, i uvjeren je da će jednako dobri rezultati biti i u Herceg Novom.

"Prvi put kada me je Boško Radojković pozvao, festival u Beogradu slavio je 10 ti rođendan. Sada sam na desetom festivalu u Herceg Novom i privilegija je biti ovdje", kaže Trevis.Na svojim putovanjima uvjerio se da ono što se radi u regionu” se vidi širom svijeta”.

"Skoro sam bio u Kini i Hong Kongu. Tamo sam razgovarao sa ljudima o Guitar art festivalu, o gitaristima iz ovog regiona, kazao je Trevis.

Bonus video: