Obračun u Bečićima: Pucali u noge zbog pjesme

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", Kriještorac i Gazivoda prvo su se posvađali sa osobljem plažnog bara, zahtijevajući da im više puta puste jednu istu pjesmu “SOS” od Ivane Selakov
150 pregleda 76 komentar(a)
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.08.2015. 08:44h

Policija traga za dvojicom Podgoričana M. M. i M. J. zbog sumnje da su u noći između petka i subote, u Bečićima, ranili D.K. i nanijeli povrede Luki Gazivodi.

Incident se dogodio u jednom od plažnih barova na bečićkom šetalištu, sat iza ponoći.

Prema nezvaničnim saznanjima "Vijesti", D.K. i Gazivoda prvo su se posvađali sa osobljem plažnog bara, zahtijevajući da im više puta puste jednu istu pjesmu “SOS” od Ivane Selakov. Oni su navodno prijetili da će zapaliti kafić, ukoliko vlasnik lokala M. M. ne dođe "da ga prebiju". Kada su Podgoričani M. M. i M. J. došli verbalni sukob brzo je prerastao u tuču, jer je navodno D.K. krenuo da ih udara bejzbol-palicom. Izvori "Vijesti" iz policije tvrde da su M. M. i M. J. tada izvadili pištolje, i počeli da udaraju D.K. i Gazivodu. Nedugo zatim jedan od njih je pucao u pravcu D.K., kojeg je metak pogodio u nogu. Povrijeđeni D.K. je van životne opasnosti, kao i Gazivoda kojem su konstatovane teške povrede glave.

Bonus video: