Tuzi: Uhapšen osumnjičeni za napad na policajce

Iz Uprave policije saopšteo da su policajci zadobili lakše tjelesne povrede
135 pregleda 8 komentar(a)
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
crnogorska policija, STOP policija, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 15.08.2015. 16:38h

Policija je u Tuzima uhapsila Nenada Čabarkapu (44) iz Podgorice zbog sumnje da je, na štetu dva policijca, počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

"U centru Tuzi se 14. avgusta oko 20.30 časova dogodila saobraćajna nezgoda čiji je učesnik bio N.Č. Nakon izvršenog uviđaja i utvrđivanja okolnosti nastanka saobraćajne nezgode, N.Č. je, iako je bio obavezan da to uradi, odbio alkotestiranje, zbog čega su ga policijski službenici priveli i krenuli da ga službenim vozilom dovezu u CB Podgorica. U toku vožnje N.Č. je, kako se sumnja, fizički napao policijske službenike, koji su potom zaustavili službeno vozilo kako bi savladali njegov napad i otpor. Nakon zaustavljanja službenog vozila N.Č. je, sumnja se, pokušao i da pobjegne, u čemu su ga policijski službenici spriječili", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Dodaje se da su policajci zadobili lakše tjelesne povrede.

"N.Č. je lišen slobode i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zamjeniku Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti", zaključuje se u saopštenju policije.

Bonus video: