Šćepanović glasala za TQ Plaza šest dana prije imenovanja

Šest dana nakon spornog sastanka postala glavna administatorka
265 pregleda 16 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2015. 14:20h

Glavna administratorka Opštine Budva Snežana Šćepanović, jedna od osumnjičenih u slučaju "TQ Plaza", nije bila izabrana na tu funkciju kada se donosila odluka o poslu sa "Tradeuniqe CG".

Uprkos tome, ona je stavila potpis na službene zabilješke i prisustvovala kolegijumu na kome se o tome odlučivalo.

Dokumenta, u koja su "Vijesti" imale uvid, pokazuju da je Šćepanović, sa još sedmoro prekjuče uhapšenih Budvana, prisustvovala sastanku održanom 10. novembra 2010, a na funkciju glavnog administratora imenovana je šest dana kasnije.

Ona je, kako piše u dokumentu, prisustvovala sastanku i potpisala se kao član kolegijuma, ali se pored njenog imena, za razliku od drugih, ne navodi funkcija na kojoj je.

Članovi kolegijuma na tom sastanku su bili tada potpredsjednici opštine Budva Lazar Rađenović i Milenko Medigović, menadžerka opštine Milena Marović, sekretar Sekretarijata za investicije Dragan Marović, sekretar Sekretarijata za zaštitu imovine Novak Klisić, sekretar Sekretarijata za komunalno stambene poslove Aco Ognjanović i Danijela Marotić, šefica kabineta tadašnjeg predsjednika opštine Rajka Kuljače.

Isti kolegijum je naveden i u službenoj zabilješeci koju je Kuljača potpisao 4. novembra 2010.

U poslovima izgradnje poslovnog centra TQ plaza, prema tvrdnjama Tužilaštva Opština Budva je oštećena za oko osam miliona eura.

NAPOMENA: STROGO JE ZABRANJENO PREUZIMANJE SNIMAKA I FOTOGRAFIJA BEZ DOZVOLE REDAKCIJE "VIJESTI".

Galerija

Bonus video: