Potpisan Memorandum o saradnji karate saveza Crne Gore i Njemačke

1 komentar(a)
Karate savez Crne Gore i Njemačke, Foto: Karate savez Crne Gore
Karate savez Crne Gore i Njemačke, Foto: Karate savez Crne Gore
Ažurirano: 13.08.2015. 13:56h

Predsjednik Karate saveza Njemačke Vajgert Volfgang, koji je ujedno i potpredsjednik Svjetske karate federacije, te ambasador Integracija u sportu Njemačke i član Upravnog odbora Karate saveza Crne Gore Ernes Erko Kalač boravili su u radnoj posjeti KSCG.

Na sastanku u Herceg Novom, KSCG su predstavljali predsjednik Dragan Šakotić, direktor reprezentacije Dragoljub Fatić, predsjednik Tehničkog komiteta Vojo Dulović, predsjednik sudijske organizacije Miodrag Radunović i sekretar KSCG Aleksandra Ćatović.

„Na sastanku je dijalog vođen u pravcu prijema karate sporta u Olimpijsku porodicu, kao i produbljivanje i do sada odlične saradnje KSCG sa Njemačkom karate federacijom i WKF-om. Vajgert Volfgang i Ernes Erko Kalač su dali punu podršku radu Dragana Šakotića i njegovog tima, napominjući da će uraditi sve što je u njihovoj mogućnosti da pomognu, koliko je to moguće, kako bi KSCG nastavio svoj put jačanja i napretka“, navodi se u saopštenju Karate saveza Crne Gore.

Kako stoji u saopštenju, na radnom sastanku su „počasnim gostima dodijeljene prigodne plakete, za doprinos i razvoj karate sporta".

„Po prvi put je potpisan Memorandum o saradnji između dvije federacije. Delegacija KSCG zahvalila se zvaničnicima WKF-a što su i pored brojnih obaveza odvojili vrijeme da posjete KSCG, u nadi da će ovakvih radnih sastanaka, u pravcu saradnje, biti još mnogo u budućnosti“, navodi se u saopštenju KSCG.

Bonus video: