Oduzeto 10 grama kokaina i marihuana

Cetinjska policija je i prethodnih dana, prilikom kontrole osoba i vozila u saobraćaju, u dva navrata pronašla i oduzela marihuanu
3 komentar(a)
kokain, droga, Foto: Shutterstock.com
kokain, droga, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 12.08.2015. 14:19h

Cetinjska policija juče je prilikom kontrole osoba i vozila u saobraćaju, kod jedne osobe pronašla i oduzela oko 10 grama kokaina.

"Cetinjska policija je juče, na raskrsnici magistralnih puteva Podgorica – Cetinje – Budva, kontrolisala putničko motorno vozilo „VW Passat“, budvanskih registarskih oznaka, u kojem su se nalazile dvije osobe. Policijski službenici su pregledom kod suvozača Ž.J. (23) iz Nikšića pronašli i oduzeli pvc kesicu sa 10,2 grama praškaste materije bijele boje za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi kokain", navodi se u saopštenju.

O događaju je upoznat zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici, a Ž.J. je uhapšen.

"ZVDT u Podgorici je naložio da mu se Ž.J. uz krivičnu prijavu privede, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Osumnjičeni Ž.J. je danas priveden tužiocu, koji mu je nakon saslušanja donio rješenje o zadržavanju u policijskim prostorijama do privoda sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici. Pronađeni kokain upućen je Forenzičkom centru radi vještačenja", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Cetinjska policija je i prethodnih dana, prilikom kontrole osoba i vozila u saobraćaju, u dva navrata pronašla i oduzela marihuanu.

"Na pomenutoj raskrsnici je, 08. avgusta 2015. godine, kod M.Š. (33) iz Budve, koji je upravljao pmv „Mercedes“ budvanskih registarskih oznaka, pronađeno oko 13 grama marihuane. Dan kasnije, 09. avgusta, policija je na magistralnom putu Cetinje – Podgorica kod D.D. (28) i F.V. (27) iz Podgorice, koji su se nalazili u pmv „Opel Vektra“, podgoričkih registarskih oznaka, pronašla manju količinu marihuane. O oba događaja je obaviješten nadležni tužilac koji se izjasnio da se protiv lica podnese prekršajna prijava oblasti iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga", kaže se u saopštenju.

Bonus video: