Od četvrtka do nedjelje Festival "Krupac 2015"

0 komentar(a)
Festival odbojke na pijesku Krupac, Foto: OSCG
Festival odbojke na pijesku Krupac, Foto: OSCG
Ažurirano: 11.08.2015. 08:05h

Odbojkaški klubovi iz Nikšića, OK Nikšić, OK Sutjeska, OK Volej Star, uz pomoć turističko-sportskog kompleksa "Krupac Mont", od četvrtka do nedjelje organizuju Festival odbojke na pijesku "Krupac 2015".

Na Festivalu će biti organizovan turnir u konkurenciji seniora, miks turnir (dvije takmičarke + jedan takmičar), mini volej za djecu do 12 godina i revijalne utakmice veterana.

"Mini volej za najmlađe će se održati u četvrtak, a prijave traju do srijede 12. avgusta do 17 časova. Učešće je besplatno. Ovim putem pozivamo sve klubove iz Crne Gore da uzmu učešće i da njihove mlađe kategorije budu dio ove manifestacije. Turniri u seniorskoj konkurenciji i Miks su planirani da se održe od 14. do 16. avgusta. Prijave traju do četvrtka do 17 časova. Svi zainteresovani mogu da dobiju više informacija direktno kod organizatora na tel. 067/ 411-742 i 068/733-183. U okviru revijalnih utakmica planirano je da bivši igrači odigraju utakmicu", navodi se u saopštenju organizatora.

Seniorski turnir će ujedno biti i 5. kolo Otvorenog prvenstva Crne Gore u odbojci na pijesku koji realizuje u okviru projekta “Raširimo mrežu”.

"Cilj ovog projekta je stvaranje infrastrukturnih uslova za kontinuirano bavljenje odbojkom na pijesku i organizovanje turnira i prvenstava kao i medijska promocija odbojke na pijesku. Projekat "Raširimo mrežu" je podržan od strane Svjetske odbojkaške federacije (FIVB) i Evropske odbojkaške federacije (CEV)", piše u saopštenju OSCG.

Bonus video: