Serija "Internat" samo na TV "Vijesti"

Priča prati dešavanja u elitnom internatu “Crna Laguna”, koji se nalazi duboko u šumi, daleko od svake civilizacije. U njemu profesori, učenici i zaposleni dijele dobre i loše strane zajedničkog života
471 pregleda 4 komentar(a)
Internat serija
Internat serija
Ažurirano: 10.08.2015. 11:23h

Nakon što je oduševila špansku publiku, uspjeh serije proširio se i na ostatak svijeta. Naša publika reagovala je jednako pozitivno, a serija koja je postala opsesija mnogih, sada se vraća našim gledaocima!

Priča prati dešavanja u elitnom internatu “Crna Laguna”, koji se nalazi duboko u šumi, daleko od svake civilizacije. U njemu profesori, učenici i zaposleni dijele dobre i loše strane zajedničkog života.

Međutim, nije sve onako kako se čini, postoje tajne koje muče stanovnike internata - majka očajnički traži svog sina kog su joj oduzeli, jedan dječak izmišlja idealistički svijet kako bi zaštitio svoju sestru od bola zbog smrti njihovih roditelja, rađa se ljubav osuđena na propast između direktora internata i čistačice. Grupa učenika pokušava da otkrije istine koje se kriju iza ovih misterija…

Napetost, intrigantni odnosi i dosta smijeha, kombinacija su zahvaljujući kojoj je serija “Internat”, u prvoj sezoni emitovanja u Španiji, zabilježila šer 25,3% i bila drugi najgledaniji program poslije utakmica Lige šampiona. Sa prosječnim brojem gledalaca između 3 i 4 miliona, serija „Internat“ je postala najgledanija serija u Španiji posljednjih godina!

Od večeras svakim danom od 22:30h partite ovu popularnu seriju samo na televiziji "Vijesti".

Bonus video: