U Luštica Bay-u održano drugo golf takmičenje

Ljubitelji golfa, stanovnici i posjetioci, u društvu predstavnika kompanije Luštica Development uživali su u nadmetanju dvadesetak golfera na vježbalištu u Luštica Bay-u, novom turističkom centru zdravog i aktivnog života na Jadranu koji se gradi u Krtolima nadomak Tivta
89 pregleda 0 komentar(a)
Golf, Foto: Luštica Bay
Golf, Foto: Luštica Bay
Ažurirano: 08.08.2015. 14:11h

Golfer Goran Radonjić zauzeo je prvo mjesto na golf takmičenju u Luštica Bay golf vježbalištu, inače drugom nadmetanju u ovoj sezoni. Drugo mjesto pripalo je Vikotoru Kitaevu, a trećeplasirani je bio Nenad Stanić.

"Golferi su nagrađeni krstarenjem po Bokokotorskom zalivu, dvočasovnim treningom sa profesionalnim golf instruktorom, a golfer koji je osvojio treće mjesto imaće mogućnost da bira između vožnje kajaka ili SUP bordinga na plažnom baru Almara. Još jedan takmičarski dan, očekuje nas 21. avgusta", saopštio je Damir Moškov iz marketinga Luštica Development.

Ljubitelji golfa, stanovnici i posjetioci, u društvu predstavnika kompanije Luštica Development uživali su u nadmetanju dvadesetak golfera na vježbalištu u Luštica Bay-u, novom turističkom centru zdravog i aktivnog života na Jadranu koji se gradi u Krtolima nadomak Tivta.

"Golf vježbalište Luštice Bay-a je već tradicionalno domaćin besplatne škole golfa za djecu koja se održava ponedeljkom i četvrtkom od 18 do 20 časova, i za odrasle utorkom i petkom u istom terminu. U istim terminima moguće je pohađati i časove iz streličarstva za djecu i odrasle. S obzirom da se Luštica Bay fokusira na aktivan i zdrav način života, ove godine su u ponudi i časovi jedrenja za djecu, odrasle i porodična jedrenja, kao i obučavanje u veslanju na dasci", navodi se u saopštenju.

Bonus video: