Ko to u policiji štiti Novovića?

"To je moja očevina i ja nisam neko ko će mu dozvoliti da mi otme zemlju. Tvrdim da neko iz MUP-a pokriva gospodina Novovića i stoji iza njega, jer da nije tako poslije 10-ak prijava on bi bio lišen slobode"
582 pregleda 15 komentar(a)
Đoko Popović, Foto: Vijesti online
Đoko Popović, Foto: Vijesti online
Ažurirano: 07.08.2015. 17:47h

Podgoričanin Đoko Popović kazao je juče da su svih pet ugovora o pozajmici Aca Novovića kamataški i reketaški i da nisu validni, što je, kako je rekao, potvrdio i sud.

Popović je reagovao povodom teksta "Samo neka poštuju ugovor", objavljenog juče u "Vijestima".

U tom tekstu Novović je istakao da je on pravi vlasnik 500 kvadrata zemlje u Zagoriču i saopštio da Popovići treba da poštuju ugovor, koji su potpisali sa njim.

"To je moja očevina i ja nisam neko ko će mu dozvoliti da mi otme zemlju. Tvrdim da neko iz MUP-a pokriva gospodina Novovića i stoji iza njega, jer da nije tako poslije 10-ak prijava on bi bio lišen slobode.

Što se tiče pasoša, posjedujem prijavu od 17. januara 2015. gdje sam prijavio u Centru bezbjednosti Podgorica da je Novović ušao u moju otključanu kuću i iz hodnika ukrao moj pasoš i pasoš moje majke Stane. Do današnjeg dana niko se nije oglasio iz policije povodom toga, niti me je pozvao. A on se novinarima hvali kako posjeduje moja lična dokumenta. Moja porodica i ja mu sada nijedan cent ne dugujemo, već on nama. Novović je sa moje porodične kuće skinuo prozore i vrata, klime i neke druge stvari. Vrijednost svega toga prelazi dupli dug što sam imao prema njegovom potraživanju. Za svaku navedenu stavku posjedujem prijave, među kojima su i za maltretiranje mene i moje tri kćerke, ali do danas nijesam dobio pomoć od nadležnih. Poručio bih svima koje je Novović oštetio da ga prijave policiji i da se ne plaše, jer valjda posle ovoga ni ti u policiji neće moći da ga štite", rekao je Popović.

Bonus video: