KO JE PRED ZATVOROM UPERIO ORUŽJE U KAMERU

Znaju ko je vadio pištolj kod ZIKS-a?

Inspektori su u Zatvoru za kratke kazne saslušali pripadnike takozvanog zagoričkog klana, koji su navodno bili na šetnji kada se motociklista parkirao do ograde
69 pregleda 4 komentar(a)
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
ZIKS, Foto: Zoran Đurić
04.04.2019. 17:23h

Danilovgradska policija provjerava da li je Podgoričanin N.B. prije desetak dana vitlao pistoljem ispred ograde spuškog zatvora.

Incident se dogodio 27. jula, ali je policija tek prije tri dana dobila operativnu informaciju da se navodno N. B. tada dovezao motociklom do ograde i u pravcu sigurnosne kamere izvadio pistolj.

Prema nezvaničnim informacijama "Vijesti", on će biti saslušan u policiji.

Inspektori su u Zatvoru za kratke kazne saslušali pripadnike takozvanog zagoričkog klana, koji su navodno bili na šetnji kada se motociklista parkirao do ograde.

Izvor "Vijesti" iz Uprave policije kazao je da dvojica saslušanih - Vidoje Stanišić i Dražen Boričić, inspektorima nisu bili od pomoći.

Navodno, oni su rekli da tog dana nijesu ništa vidjeli.

Izvor iz ZIKS-a, međutim, kazao je "Vijestima" da su njih dvojica odbili da razgovaraju sa inspektorima.

N.B. je nedavno izašao sa izdržavanja kazne.

Dok su osuđenici Zatvora za kratke kazne bili na šetnji, motociklista je prišao ogradi zatvora i izvadio neki predmet, za koji su službenici ZIKS-a posumnjali da je  pištolj .

On je, pojasnio je sagovornik "Vijesti", prošao sporednim putem između zgrade Centra za azilante i ZIKS-a, i prišao ogradi.

Kada su spuški čuvari krenuli ka njemu, pobjegao je.

Niko od robijaša koji su bili na šetnji navodno nije vidio da li je muškarac koji je prišao ogradi zaista imao  pištolj .

Sagovornik "Vijesti" iz policije kazao je da je uprava ZIKS-a incident prijavila u ponedjeljak oko 20 časova.