Pet Podgoričana tuklo Jagodinca?

R. N. (24), I. S. (25), P. M. (23), R. V. (22) i R. V. (26) osumnjičeni da su brutalno pretukli Miroslava Jovanovića
129 pregleda 136 komentar(a)
Ažurirano: 07.08.2015. 05:29h

Budvanska kriminalistička policija uhapsila je sinoć grupu od pet Podgoričana, koji se sumnjiče da su u noći između utorka i srijede brutalno pretukli državljanina Srbije Miroslav Jovanović (43) iz Jagodine.

Kako je “Vijestima” potvrđeno mladići starosti između 20 i 30 godina, sinoć su privedeni zamjenici osnovnog držvnog tužioca u Kotoru, a na teret im se stavlja krivično djelo nanošenje teških tjelesnih povreda.

Uhapšeni su R. N. (24), I. S. (25), P. M. (23), R. V. (22) i R. V. (26).

Vijest o prebijanju Jagodinca, odjeknula je u cijelom regionu, nakon što je čovjek od posljedica batina morao biti hitno oprisan u kotorskoj Opštoj bolnici, gdje su mu se ljekari borili za život.

Inspektori su proteklih dana intezivno tragali za huliganima, koji su tukli Jovanovića u jedom od lokala na gradskom šetalištu.

U istrazi su pomagali i policajci iz Srbije.

Prema saznanjima “Vijesti”, policija je ubrzo, nakon uzetih izjava brojnih očevidaca, te intezivnim operativnim aktivnostima, otkrila identitet pet mladića, koji su kobne noći došli na provod u Budvu, a iste večeri se vratili nazad.

Inspektori su, nakon što su prikupili dokaze, vinovnike incidenta pozvala na informativni razgovor, nakon kojeg su u prostorijama CB Budva uhapšeni.

Jovanovićev brat blizanac Dragiša je u izjavi srpskim medijima ispričao šta se te večeri dogilo i kako je njegov brat zadobio povrede opasne po život.

On je kazao da je Miroslav u Budvu došao u posjetu sestri, kako bi našao posao.

Te večeri je sa poznanikom otišao u kafić u kome ih je prvo verbalno napala grupa od nekoliko mladića, za koje su ispričali policiji da su iz Crne Gore.

“Počeli da ih biju usred bašte kafića. Moj brat je od udaraca ostao bez svijesti, a oni su nastavili da ga udaraju i šutiraju. Bukvalno su skakali po njemu kao neke životinje”, kazao je Miroslavov brat.

Huligani su tukli i Miroslavovog poznanika, ali je on uspio da pobjegne. Poziv policiji uputili su posjetioci obližnjeg kafea, koji su posmatrali tuču.

Ubrzo je na lice mjesta stiglo i vozilo Hitne pomoći, kojim je transportovan povrijeđeni.

Galerija

Bonus video: