Bar: Marko Gojčević pucao na Edmonda Mustafu?

U pucnjavi koja je u prvi mah od strane policije okarakterisana kao šenlučenje, jer nije bilo nikakvih prijava povređivanja, niko nije ranjen, iako se sve zbilo na vrlo prometnoj raskrsnici, naročito u ljetnjoj sezoni
2147 pregleda 27 komentar(a)
Bar, Foto: Radomir Petrić
Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 05.08.2015. 06:11h

Policija traga za Baraninom Markom Gojčevićem, za kojeg sumnjaju da je bio akter pucnjave na kružnom toku u šušanjskom naselju Ilino.

Izvori „Vijesti“ bliski istrazi tvrde da se na osnovu prikupljenih operativnih podataka sumnja da je iz automobila dvadesetpetogodišnjaka ispaljeno nekoliko metaka na automobil u kojem se nalazio Edmond Mustafa (20), takođe iz Bara.

Pucnjava se dogodila u ponedjeljak veče oko 21:30 časova.

U pucnjavi koja je u prvi mah od strane policije okarakterisana kao šenlučenje, jer nije bilo nikakvih prijava povređivanja, niko nije ranjen, iako se sve zbilo na vrlo prometnoj raskrsnici, naročito u ljetnjoj sezoni.

“Pretpostavlja se da je do ispaljivanja hitaca došlo prilikom mimoilaženja dva vozila u raskrsnici, Mustafa je bio u 'audiju', a sumnja se da je Gojčević bio u BMW-u. Još nema objašnjenja zašto je došlo do sukoba”, rekao je sagovornik “Vijesti”.

Prema njihovim navodima, ne zna se da li je prilikom pucnjave bilo još osoba u automobilima.

Obojica su stari znanci policije i pravosuđa - Gojčević je odranije poznat po nasilničkom ponašanju i učešću u više fizičkih obračuna, dok je u dosijeu Mustafe, koji je izašao iz zatvora prije mjesec dana, upisano nekoliko stotina krađa.

Bonus video: