Emisija M:Tech: Putovanje uz pomoć Google-a, tableti umjesto udžbenika...

Do sada ste imali prilike da saznate kako se pravilno koristi Android i kako izbjeći neželjene troškove internet potrošnje...
0 komentar(a)
M:tech, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
M:tech, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 05.08.2015. 07:36h

U narednoj emisiji M:Tech, koja je na programu u srijedu od 17.30h, pratite šta stručnjaci kažu o sljedećim temama:

  • Mogu li tableti zamijeniti udžbenike
  • Koje su prednosti m:tel aplikacije - Željko Joksimović
  • Najveću tajnu egipatskih piramida
  • Kako putovati uz pomoć Google-a
  • Da li je virtuelni turistički vodič stigao u Crnu Goru
  • Kako izgleda najstrašniji hotel na svijetu
  • Kako najlakše kupiti avionsku kartu
  • Google baloni donose internet čitavom svijetu

Kompanije M:tel, Huawei i TV Vijesti, ljubiteljima savremene tehnologije i svima kojima je svakodnevica nezamisliva bez korišćenja pogodnosti koje nude `pametni` telefoni, svake srijede u emisiji M:tech nude interesantne priče o najnovijim dostignućima, praktične savjete stručnjaka, upoznaje sa najaktuelnijim aplikacijama i novim trendovima kompanije Huawei.

Do sada ste imali prilike da saznate kako se pravilno koristi Android i kako izbjeći neželjene troškove internet potrošnje. Upoznali smo vas sa znamenitostima Crne Gore kroz aplikaciju Montenegro talking, sa igricom Subway surfers koju preporučujemo svim uzrastima, objasnili zašto je igrica Clash of clanes tako `zarazna` .

Savjetovali smo vas kako da brzo i lako na svom `pametnom` telefonu otvorite e-mail nalog, predstavili aplikacije o ishrani i zdravlju koje su aktuelne u ljetnjim mjesecima, pričali o prednostima i manama društvenih mreža.

Ukoliko niste imali prilike da pogledate ko nosi `pametne` cipele, kako da baterija Android-a traje duže, šta će se sve vidjeti kroz nove Google naočare, koji je najopasniji hobi na svijetu, kako da sačuvate kontakte u slučaju da vam telefon ukradu ili ga izgubite, i mnoge druge interesantne priče iz oblasti najnovije tehnologije, sve emisije možete potražiti na portalu Vijesti.

Emisija M:tech, svake srijede od 17.30h samo na TV Vijesti.

Bonus video: