Podgoričanin povrijeđen u Baru: Panel pao sa zgrade u izgradnji

"Miškoviću je odstranjena slezina, ali smo spasili bubreg iz kojeg je takođe bilo krvarenje...", kazao je direktor bolnice
235 pregleda 0 komentar(a)
zgrada, panel, Bar, Foto: Radomir Petrić
zgrada, panel, Bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 24.09.2018. 20:13h

Podgoricanin Darko Mišković (45) povrijeđen je večeras oko 18 sati u Baru, kada je na njega pao panel sa zgrade u izgradnji.

Mišković je operisan je večeras u barskoj bolnici i sada je u stabilnom stanju, rekao je "Vijestima" dr Dragoslav Tomanović, direktor Opšte bolnice.

"Miškoviću je odstranjena slezina, ali smo spasili bubreg iz kojeg je takođe bilo krvarenje. Od udara panela, on je zadobio i prelom četiri rebra i karlične kosti", kazao je dr Tomanović.

Portparol Osnovnog državnog tuzilaštva Bar Radovan Đurišić saopštio je "Vijestima" da je D.M. u svjesnom stanju prevezen u Opsšu bolnicu Bar.

"O karakteru povreda ljekari se još nisu izjasnili. D.M. je prolazio pored objekta višespratnice koji gradi Zetagradnja, kada je na njega pao takozvani sendvič panel sa vrha zgrade, koji je podigao snažan sjeverni vjetar. Barskoj policiji je naloženo da obezbijedi taj dio Ulice Jovana Tomaševica, jer je u najavi pojačanje vjetra", rekao je Đurišić.

Bonus video: