Ulcinj: Narkodiler probio blokadu policije, policajci pucali

Izvor "Vijesti" blzak istrazi kazao je da inspektori vjeruju da se Albanac krije negdje na teritoriji ulcinjske opštine
115 pregleda 0 komentar(a)
auto, točkovi, Foto: Shutterstock
auto, točkovi, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.08.2015. 08:46h

Ulcinjska policija intenzivno traga za albanskim državljaninom koji je u selu Klezna audijem A3 albanskih registarskih oznaka probio blokadu granične patrole i izgubio se u noći. On je prethodno iz automobila izbacio džakove sa oko 5 kg marihuane a granični policijaci su potom i zapucali u znak upozorenja.

Potjera koja je uslijedila nije dala rezultate i šverceru se od tada gubi svaki trag.

Inspektori znaju tablice i idnetitet vozača ali se u policiji više detalja o pravoj drami u Klezni nije moglo saznati.

Šef granične policije Rudolf Elezović odbio je da odgovori na pitanja Vijesti "jer je nenadležan", dok je portparol Uprave policije Tamara Ralević obećala "da će se javiti kasnije".

"Vijesti" saznaju da se albanski državljanin kretao iz pravca Sukobina ka Ulcinju i da su inspektori imali insajdersku dojavu o švercu droge. Zasjeda je postavljena u Klezni, ali je diler ipak uspio da umakne.

Izvor "Vijesti" blzak istrazi kazao je da inspektori vjeruju da se Albanac krije negdje na teritoriji ulcinjske opštine.

Prema drugoj verziji, vozač je graničnoj policiji pobjegao na prelazu Sukobin kada je zamoljen da automobil skloni sa strane radi detaljnog pretresa. On je tada iz automobila izbacio džakove marihuane i munjevito se udaljio sa prelaza ka Crnoj Gori. Kako je kazao naš sagovornik, automobil je pronađen u Vladimirskim Krutama.

Bonus video: