Uhapšen Podgoričanin: Iz marketa ukrao više od 1.400, a iz kladionice 150 eura?

188 pregleda 0 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.10.2018. 13:23h

B.V. (25) iz Podgorice uhapšen je u Budvi zbog sumnje da je prijeteći nožem od radnice marketa "Idea" u Budvi ukrao fioku od fiskalne kase u kojoj se nalazilo više od 1.400 eura eura, nakon čega je pobjegao, saopšteno je danas iz Uprave policije.

U saopštenju se dodaje da su kod B.V. pronađene pare za koje se sumnja da su ukradene prilikom ovog razbojništva.

"Sinoć oko 22,30 časova u objektu marketa "Idea" u Ulici Jadranski put u Budvi počinjeno je razbojništvo. Policajci CB Budva su za oko 15 minuta od prijave, uhapsili osumnjičenog. Sumnja se da je B.V. počinio razbojništvo na način što je upotrebom sile i uz prijetnju nožem od radnice marketa ukrao fioku od fiskalne kase u kojoj se nalazilo 1.423,25 eura, nakon čega se dao u bjekstvo. Novac je pronađen kod osumnjičenog i biće vraćen vlasniku marketa, a kod njega je pronađen i oduzet i nož kojim je, kako se sumnja, prijetio radnici prilikom izvršenja razbojništva", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Iz Uprave policije su naveli i da je kriminalistička obrada uputila na sumnju da je B.V. pored ovog razbojništva, noć ranije počinio i krađu.

"Kriminalistička obrada koja je potom sprovedena uputila je na sumnju da je B.V, noć ranije, preksinoć, počinio krađu u objektu sportske kladionice "Meridijan" u Ulici Žrtava fašizma u Budvi i to na način što je ušao u objekat u namjeri da ukrade novac, te iskoristio to što je radnica bila u drugoj prostoriji i iz ladice uzeo 150 eura pazara nakon čega je pobjegao. Osumnjičeni je danas, zbog osnovane sumnje da je počinio ova dva krivična djela, uz krivičnu prijavu priveden nadležnom tužiocu", zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Bonus video: