Podgoričanin uhapšen u Budvi: Vujošević šetao naoružan

Vujošević je kontrolisan sat iza ponoći, u noći između četvrtka i petka, u popularnom budvanskom kafeu kod Staroga grada
155 pregleda 8 komentar(a)
pištolj, Foto: Shutterstock.com
pištolj, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 25.07.2015. 09:24h

Budvanska policija razoružala je Podgoričanina Miodraga Vujoševića (37), a potom mu i stavila lisice na ruke.

Vujošević je kontrolisan sat iza ponoći, u noći između četvrtka i petka, u popularnom budvanskom kafeu kod Staroga grada.

Inspekotri su kod njega pronašli pištolj sa municijom, za koji nije imo oružni list.

Podgoričanin, kojem se na teret stavlja krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, juče je uz krivičnu prijavu priveden zamjeniku kotorskog osnovnog tužioca.

Nakon saslušanja tužilac je pustio tridesetsedmogodišnjeg Podgoričanina da se brani sa slobode.

Sagovornici “Vijesti” iz polciije kazali su da je osim Vujoševića, preksinoć u Budvi kontrolisano više bezbjednosno interesantnih osoba.

“Tokom prethodne večeri, u samom centru Budve, nekoliko policijskih patrola izvršilo je detaljni pretres više bezbjednosno interesantnih osoba, a pretresali smo i njihove automobile. To su rutinske kontrole koje su tokom ljetnje turističke sezone pojačane, kako bi se u metropoli turizma očuvao mir”, kazao je sagovornik “Vijesti” iz Uprave policije.

Budvanski inspektori su i prije sedam dana, takođe u centru garda, u večernjim satima zaustavili i razoružali Budvanina P. N. Od njega je oduzet “tetejac” sa osam metaka, bez dozvole. I Budvanin je nakon saslušanja pušten na slobodu.

Bonus video: