Sahranjen Irfan Kujović, policija "na tragu" vozaču

Iz Uprave policije nezvanično je saopšteno da su „ na tragu nepoznatom vozaču“ havarisanog golfa
330 pregleda 34 komentar(a)
Irfan Kujović, sahrana, Foto: Jadranka Ćetković
Irfan Kujović, sahrana, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 24.07.2015. 17:01h

Na seoskom groblju u Gubavču kod Bijelog Polja sahranjeni su posmrtni ostaci službenika Centra bezbijednosti Bijelo Polje Irfana Kujovića (40). Njega je prije dvije noći usmrtio nepoznati vozač na regionalnom putu Slijepač most-Pavino Polje.

Iz Uprave policije nezvanično je saopšteno da su „ na tragu nepoznatom vozaču“ havarisanog golfa, a iz Centra bezbijednosti Bijelo Polje su objasnili da „ima pomaka u traganju“.

Od juče popodne, kada je poslije obdukciije tijelo dopremljeno u gradsku kapelu, veliki broj sugrađana došao je da se oprosti od Kujovića i izjavi saučešće porodici. Među velikim brojem kolega iz cijele zemlje, saučešće porodici je izjavio i ministar policije Raško Konjević i direktor Uprave policije Slavko Stojanović.

U ime Islamske zajednice od Irfana se oprostio glavni imam bjelopoljski Enis ef. Burdžović. On je istakao da Kujović djela govore o tome koliko dobra je ostavio ljudima što između ostalog potvrđuje i veliki broj ljudi koji je došao da se oprosti od njega.

Opraštajući se u ime kolega od Kujovića, pomoćnik direktora Uprave policije Nikola Janjušević je rekao da je on sve ove godine bio jedan najboljih policajaca i da na to upućuju njegovi radni rezultati, odnos prema poslu, prema građanima i uniformi koju je s ponosom nosio.

„Irfan je bio takav i van radnog vremena – nasmijan, vedrog duha, veliki radnik i domaćin i kao takav bio omiljen među kolegama, prijateljima i komšijama. Neobjašnjiv postupak, primjeren samo osobi bez ijednog moralnog kodeksa, bez savjesti, odnio je jedan mladi i častan život", istakao je Janjušević.

Bonus video: