U vozu pronađen ranac sa oko kilogramom skanka

„Službenici Grupe za suzbijanje droga Bijelo Polje, Berane i Pljevlja sprovode aktivnosti na identifikovanju lica koje je u rancu sakrilo i u vozu krijumčarilo skank“, kaže se u saopštenju
1 komentar(a)
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
GP Šćepan polje skank, Foto: Uprava policije
Ažurirano: 23.07.2015. 13:25h

Carinski službenici pronašli su, u vozu na graničnom prelazu u Bijelom Polju, oko kilogram skanka, a policija radi na identifikovanju osobe koja je prokrijumčarila drogu.

Kako se navodi u zajedničkom saopštenju uprava policije i carina, na graničnom prelazu Željeznička stanica u Bijelom Polju, službenici Uprave carina su, tokom redovne kontrole putničkog voza, u jednom od vagona pronašli sportski ranac.

„U rancu se nalazilo jedno pvc pakovanje tamno zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana. Pronađena materija je sa lica mjesta izuzeta i poslata na vještačenje, gdje je preliminarnom analizom utvrđeno da se radi o opojnoj drogi marihuani tipa skank, težine oko jedan kilogram“, kaže se u saopštenju.

O događaju je, dodaje se, obaviješten zamjenik Višeg državnog tužioca u Bijelom Polju.

„Službenici Grupe za suzbijanje droga Bijelo Polje, Berane i Pljevlja sprovode aktivnosti na identifikovanju lica koje je u rancu sakrilo i u vozu krijumčarilo skank“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: