Tezge i tezgice

Osim lokacija koje je odobrila stara, nova lokalna uprava je izdala rješenja za veliki broj dodatnih. Ipak, dio rive pod Morskim dobrom svelo je broj privremenih lokacija na najmanju mjeru, dok je na šetalištu, kojim gazduje Opština, katastrofalno
50 pregleda 1 komentar(a)
Budva šetalište, Foto: Vuk Lajović
Budva šetalište, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 23.07.2015. 09:55h

Uprkos obećanjima i bivše i akteulne vlasti da se neće ponoviti praksa iz prethodnih godina - Budva i njeno glavno šetalište preplavljeno su tezgama.

Osim lokacija koje je odobrila stara, nova lokalna uprava je izdala rješenja za veliki broj dodatnih. Ipak, dio rive pod Morskim dobrom svelo je broj privremenih lokacija na najmanju mjeru, dok je na šetalištu, kojim gazduje Opština, katastrofalno.

"Obećavam da ćemo napraviti plan privremenih lokacija za iduću godinu i raspisati tender, da budu izbjegnute mahinacije i podjela lokacija po kumovsko-partijskim osnovama... Držite me za riječ, vjerovatno ću ja biti i iduće godine na ovom mjestu”, kazao je gradonačelnik Rajko Kuljača i prokomentarisao da je privremenih lokacija i objekata “izdato mnogo više nego što bi iko me palo na pamet".

Bonus video: