OKOLNI PUTEVI BLOKIRANI

Bijelo Polje: Policajac poginuo, vozač pobjegao sa lica mjesta

Policija je nakon udesa blokirala sve okolne puteve, i traga za vozačem koji im je usmrtio kolegu
305 pregleda 114 komentar(a)
Bijelo Polje nesreća, policija, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje nesreća, policija, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 22.07.2015. 21:13h

Službenik bjelopoljske policije Irfan Kujović nastradao je večeras oko 19.40 časova na regionalnom putu Slijepač most-Pavino Polje.

"Policijski službenik Kujović je smrtno stradao na službenoj dužnosti, obavljajući poslove i zadatke iz oblasti bezbjednosti saobraćaja na putevima, kada je, prema informacijama kojima raspolažemo, pokušao da zaustavi vozača koji ga je potom vozilom udario i oborio. Službenici CB Bijelo Polje, uz podršku drugih organizacionih policijskih jedinica, preduzimaju intenzivne mjere i radnje na identifikovanju i pronalasku vozača koji je vozilom usmrtio našeg kolegu kao i vozila koje je tom prilikom ovaj vozač koristio", saopšteno je iz Uprave policije.

Vozač automobila koji je usmrtio saobraćajca, a potom pobjegao sa mjesta nesreće, prema informacijama "Vijesti", kretao se od Slijepač mosta ka Tomaševu.

Policija je nakon udesa blokirala sve okolne puteve, i traga za vozačem koji im je usmrtio kolegu.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova i Uprava policije najoštrije osuđuju ovaj tragični i kriminalni čin koji još težim čini činjenica da je vozač ne samo vozilom udario policijskog službenika koji je bio na službenoj dužnosti već je i ne zaustavljajući se pobjegao sa lica mjesta ne pružajući mu neophodnu pomoć, budući da je bio teško povrijeđen usljed kojih povreda je i preminuo", dodaje se u saopštenju policije.

Cjelokupni raspoloživi sastav policijskih jedinica, kako je navedeno, preduzeće sve neophodne aktivnosti u okviru zakona kako bi se osoba koja je usmrtila Kujovića pronašla, uhapsila i procesuirala.

Preporučujemo za Vas