Veljaj nije blizak sa Brajovićem

Brajovića crnogorske vlasti potražuju zbog organizovanja kriminalne grupe i planiranja ubistva službenika bezbjednosnih službi i članova drugih kriminalnih klanova
357 pregleda 0 komentar(a)
Erogen Brajović, Foto: Politiko.al
Erogen Brajović, Foto: Politiko.al
Ažurirano: 15.09.2018. 15:49h

Gradonačelnik Tirane Erjon Veljaj nije blizak sa Erogenom Vasom Brajovićem, koji je prije više od desetak dana uhapšen u Skadru.

To su saopštili iz službe glavnog grada Albanije, reagujući na ranije pisanje “Vijesti” o uhapšenom Brajoviću, kriminalcu i političaru iz Skadra, kojeg crnogorske vlasti potražuju zbog organizovanja kriminalne grupe i planiranja ubistva službenika bezbjednosnih službi i članova drugih kriminalnih klanova.

“Vijesti” su, pozvavši se na nezvanične izvore iz Skadra i albanske medije, objavili da je Erogen blizak gradonačelniku Tirane i objavili njihovu zajedničku fotografiju, što su demantovali iz tog grada.

“Srez Tirane pojašnjava da je fotografija objavljena u listu ‘Vijesti’ nastala u decembru 2017. godine prilikom vjenčanja jednog mladog para iz Tirane. Lice fotografisano sa gradonačelnikom Veljajem bilo je prisutno na toj svečanosti kao zvanica porodice i mladenaca koji su se vjenčavali. Srez Tirane odbacuje kao neistinite tvrdnje da je gradonačelnik blizak sa licem navedenim u listu ‘Vijesti’”, piše u reagovanju.

Oni su saopštili i da ih niko nije kontaktirao kako bi provjerio zatraženu informaciju.

Bonus video: