Uhapšen komunalni policajac: Službeniku MUP-a slomio nos?

72 pregleda 0 komentar(a)
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
lisice, hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 19.09.2018. 12:20h

Podgorička policija uhapsila je službenika Komunalne policije I.B, zbog sumnje da je juče nanio tešku tjelesnu povredu I.B. službeniku Direktorata za vanredne situacija Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), saopšteno je danas iz Uprave policije.

Komunalni policajac I.B. i službenik Direktorata za vanredne situacije MUP, M.N. potukli su se juče kod Tržnog centra Gintaš u Podgorici.

U saopštenju se dodaje da je I.B. uhapšen nakon izjašnjenja tužioca da su se u njegovim radnjama stekli bitni elementi krivičnog djela i uz krivičnu prijavu će biti priveden tužiocu.

"Juče oko 10,30 časova kod TC Gintaš u Podgorici došlo prvo do verbalnog konflikta a zatim i fizičkog sukoba između I.B. i M.N. a povodom službenih radnji komunalne policije u vezi sa parkiranjem vozila koje pripada M.N, te da M.N. juče nije bio na dužnosti. Obje osobe M.N. i I.B, su događaj prijavili CB Podgorica, s tim što je M.N. u prijavi naveo kako ga je I.B. napao dok je I.B. u službenoj zabilješci dostavljenoj CB Podgorica naveo kako ga je napao M.N. M.N. je u događaju zadobio lom nosne kosti sa dislokacijom, koja je nakon događaja konstatovana u medicinskoj ustanovi. I.B. je juče u popodnevnim časovima takođe pristupio u medicinsku ustanovu radi pregleda. Na licu mjesta juče je izvršen uviđaj, a o izjavama M.N. i I.B. i do tada utvrđenim činjenicama je upoznati nadležni tužilac koji se potom izjasnio u vezi sa kvalifikacijom krivičnog djela u odnosu na I.B", saopšteno je iz Uprave policije.

Bonus video: