Miris delikatesa u “Bojama jutra”

S obzirom na to da je poznata ljubav Crnogoraca prema mesu, u kuhinji “Avale” demonstriraće i kako se priprema biftek taljata
76 pregleda 0 komentar(a)
rižoto, Foto: Shutterstock
rižoto, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 12.07.2015. 15:25h

U okviru “Boja jutra”, svakog radnog dana, za gledaoce televizije “Vijesti” iz kuhinje budvanskog hotela “Avala” stiže dobar recept.

U stalnoj rubrici, koja će biti emitovana iz budvanskog hotela, kulinarske vještine otkrivaće Ruggiero Francesco, šef a la kart kuhinje “Avale”, koji će predstavljati svako jelo, namirnice koje su potrebne, kao i sam način njegovog pripremanja.

Naravno, italijanski kuvar kazaće i za koju vrstu obroka se određeno jelo objeduje, kako se priprema pašta la peskatora, kao i takozvani italijanski tanjir, koji se služi kao predjelo u ljetnjim danima.

Pokazaće i kako na brz i jednostavan način da pripremite ukusan i kvalitetan doručak, ali i kako da svoje najbliže obradujete za ručak, serviravši im razne vrsta pašta. Na njegovom meniju naći će se i rižoto od povrća, kako ga Italijani nazivaju rižoto primavera.

S obzirom na to da je poznata ljubav Crnogoraca prema mesu, u kuhinji “Avale” demonstriraće i kako se priprema biftek taljata.

Budite uz “Boje jutra” svakog dana od 7 do 10 sati.

Bonus video: