Bar: Ranjen državljanin Italije, uhapšen osumnjičeni

Prema podacima iz krugova bliskih istrazi, prvo je pronađen odbačeni pištolj iz kojeg se pretpostavlja da je ispaljen hitac koji je ranio Italijana, a nedugo zatim, uhapšen je Perazić, čijeg imena inače nema upolicijskim evidencijama
86 pregleda 0 komentar(a)
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
pištolj, oružje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 10.07.2015. 08:40h

Enver Perazić (64) iz Bara uhapšen je jutros oko 05:00 zbog osnovane sumnje da je dva sata ranije hicem iz vatrenog oružja ranio italijanskog državljanina M. M. (16).

Italijan je ranjen u desnu podlakticu, a nakon hirurške intervencije u bolnici u Starom Baru, nalazi se van životne opasnosti.

Istražni organi treba da utvrde kako je došlo do ovog ranjavanja u dijelu starobarskog naselja Čeluga, blizu crkve Svetog Nikole i bolnice, jer se Perazić i M.M. ne poznaju.

Nezvanično, obojica su u trenutku ispaljivanja hica, oko 03:00, bili u društvu još po jedne muške osobe.

Državljanin Italije je primljen u bolnicu oko 03:15, nakon čega je odmah obaviještena policija koja je blokirala Stari Bar.

Prema podacima iz krugova bliskih istrazi, prvo je pronađen odbačeni pištolj iz kojeg se pretpostavlja da je ispaljen hitac koji je ranio Italijana, a nedugo zatim, uhapšen je Perazić, čijeg imena inače nema upolicijskim evidencijama.

Bonus video: