Podgorica: Sedam osoba uhapšeno zbog više krivičnih djela

85 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje žena, Foto: Shutterstock
hapšenje žena, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 01.10.2018. 13:30h

Podgorička policija je od 28. septembra ove godine do danas, u šest odvojenih aktivnosti, uhapsila sedam osoba zbog sumnje da su počinila sedam krivičnih djela.

"Slobode je lišen N.M. (37) iz Podgorice, zbog sumnje da je počinio krivično djelo oduzimanje vozila i krivično djelo krađa na način što je 09. septembra ove godine otuđio pmv „Mercedes“ i dokumenta koja su se u njemu nalazila. Dokumenta su pronađena i vraćena vlasnici. Takođe slobode je lišen i D.Lj. (38) iz Podgorice, zbog sumnje da je 28. septembra počinio KD krađa na način što je istog dana provalio u vozilo i iz njega otuđio lap top. Osim toga slobode je lišen i S.B. (43) iz Podgorice zbog sumnje da je 07. septembra ove godine počinio KD krađa u radnji „Okov“ na način što je iz radnje ovog pravnog lica otuđio akumulatorsku testeru. Ova lica su uz krivične prijave privedena nadležnom tužiocu, a rasvjetljavanju ovih krivičnih djela doprinio je rad policijskih službenika na terenu", navode iz Uprave policije.

Pored ovih krivičnih djela, rasvijetljena su još tri.

"Slobode su lišeni V.R. (35) i O.M. (40) iz Nikšića, zbog sumnje da su na štetu reditelja D.M. počinili krivično djelo teška tjelesna povreda na način što su, 27. septembra, u centru Podgorice ovom licu nakon kraće verbalne rasprave zadali više udaraca u predjelu glave i tijela. Slobode je lišen i D.P. (22) iz Podgorice, zbog sumnje da je 29. septembra počinio KD teška tjelesna povreda, na štetu V.D, na način što je u kući oštećenog ovom licu zadao više udaraca stisnutim pesnicama u predjelu glave i tijela. Osim toga, slobode je lišen i D.G. (27) iz Podgorice, zbog sumnje da je, 28. septembra ove godine, počinio KD nasilničko ponašanje u sticaju sa KD teška tjelesna povreda i to na način što je u dijelu grada Preko Morače fizički nasrnuo na M.E. i zadao mu udarce pesnicom, usljed čega je ovo lice zadobilo povrede. Osumnjičeni će u zakonskom roku, uz krivične prijave, biti sprovedeni nadležnim tužiocima", zaključuje se.

Bonus video: