M:tech: Kako da brzo i lako na svom pametnom telefonu otvorite e-mail nalog

Predstavljamo vam i aplikacije o ishrani i zdravlju koje su aktuelne u ovo doba godine. Koliko može biti zabavno i korisno ako sami kreirate svoje jelovnike i brojite unos kalorija, a šta o tome misle stručnjaci, pitali smo i nutricioniste Instituta za javno zdravlje Crne Gore
0 komentar(a)
M tech
M tech
Ažurirano: 07.07.2015. 11:39h

U drugoj M:tech emisiji, koja je na programu u srijedu 09.07. od 16h savjetujemo vas kako da brzo i lako na svom pametnom telefonu otvorite e-mail nalog, pomoću kojeg možete skidati razne aplikacije sa Google marketa ili se prijaviti na neku od društvenih mreža.

Pričaćemo i o Facebook-u, u fokusu su nam prednosti i mane društvenih mreža, ali i dobrobiti koje velike kompanije imaju od njih.

Predstavljamo vam i aplikacije o ishrani i zdravlju koje su aktuelne u ovo doba godine. Koliko može biti zabavno i korisno ako sami kreirate svoje jelovnike i brojite unos kalorija, a šta o tome misle stručnjaci, pitali smo i nutricioniste Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Još jedna poslastica za gejmere u emisiji M:tech - igrica Subway surfers - preporučljiva mališanima svih uzrasta.

Donosimo vam i savjete šta da radite ako vam telefon upadne u vodu - kako se ponašati i brzo reagovati, da li se smijete osloniti na svoje znanje i savjete sa interneta ili posjetiti servisera - teme su druge M:tech emisije.

Emisiju M:tech gledajte srijedom u 16h samo na TV Vijesti.

Repriza emisije je nedjeljom od 13:30h.

Samo na TV Vijesti

Bonus video: