Snajperi nisu ukradeni

Iz MUP-a saopšteno da je uzeta izjava od osobe koja je bila zadužena za magacinske poslove, te da su preduzete i druge policijske mjere i radnje
167 pregleda 0 komentar(a)
aco pare i limenka_1, Foto: B. PEJOVIĆ
aco pare i limenka_1, Foto: B. PEJOVIĆ
Ažurirano: 03.07.2015. 14:34h

Iz magacina u staroj zgradi CB Podgorica – tzv. Limenci nisu ukradene snajperske puške, već nedostaju djelovi pet pištolja, navodi se u reagovanju Ministarstva unutrašnjih poslova na tekst "Dan: Iz Centra bezbjednosti nestalo 20 snajpera".

Dan je, pozivajući se na izvor iz vrha MUP-a, objavio da je iz policijskog magacina ukradeno 20 snajpera, kao i znatna količina municije. Prema njihovim saznanjima magacin "nije obijen, već je lopov, ili više njih, otključao vrata i odnio puške i municiju".

"Shodno do sada utvrđenim činjenicama, iz magaciona koji se nalazi u staroj zgradi CB Podgorica – tzv. Limenci nisu otuđene snajperske puške sa prigušivačima. Naime, lice zaduženo za magacinske poslove je svom pretpostavljenom prijavio da je prilikom popisa zaduženih sredstava u magacinu utvrdio da nedostaju djelovi pet pištolja", saopšteno je iz MUP-a.

Dodaje se da je uzeta izjava od osobe koja je bila zadužena za magacinske poslove, te da su preduzete i druge policijske mjere i radnje.

"O događaju je obaviješten zamjenik Osnovnog državnog tužioca u Podgorici, kojem je dostavljena dokumentacija u vezi sa navedenim. Službenici CB Podgorica preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju relevatniih činjenica u vezi sa ovim događajem", zaključuje se u reagovanju.

Bonus video: