Vidmarovo stanje stabilno, policija istražuje okolnosti

Načelnik Centralne jedinice Intenzivnog liječenja Kliničkog centra Crne Gore Zoran Jovančević saopštio je “Vijestima” da je pacijent tokom noći primljen zbog povreda koje su mu nanešene vatrenim oružjem i da je odmah operisan
200 pregleda 0 komentar(a)
Luka Milić ubistvo, Foto: Savo Prelević
Luka Milić ubistvo, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 01.07.2015. 17:58h

Zdravstveno stanje dvadesetčetvorogodišnjeg Nemanje Vidmara, koji je sinoć u podgoričkom naselju Zlatica ranjen u pucnjavi, danas je stabilno.

Načelnik Centralne jedinice Intenzivnog liječenja Kliničkog centra Crne Gore Zoran Jovančević saopštio je “Vijestima” da je pacijent tokom noći primljen zbog povreda koje su mu nanešene vatrenim oružjem i da je odmah operisan.

“Danas je svjestan, cirkulatorno stabilan i spontano diše”, piše u odgovorima.

Iz Uprave policije MUP-a – Centra bezbjednosti Podgorica saopšteno je da preduzimaju intenzivne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti događaja, odnosno na rasvjetljavanju ovog djela.

"Na licu mjesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici. Izuzeti tragovi su upućeni u Forenzički centar radi vještačenja", navode iz policije.

U vatrenom obračunu u kojem je ranjen Vidmar, koji se sinoć oko 23 sata dogodio u kafiću "Rajska ptica" u Podgorici, ubijen je Podgoričanin Luka Milić (25), tvrde nezvanično u policiji.

Bonus video: