Trifunović otpušten iz bolnice: "Živ, zdrav, nenormalan"

Glumac je iz novosadskog Pozorišta mladih na nosilima iznesen u vozilo Hitne pomoći, nakon što je napustio scenu jer se osjećao loše
65 pregleda 0 komentar(a)
Sergej Trifunović, Foto: Nikšićko pozorište
Sergej Trifunović, Foto: Nikšićko pozorište
Ažurirano: 22.10.2018. 12:06h

Glumac Sergej Trifunović otpušten je sa bolničkog liječenja, gdje je primljen nakon što mu je pozlilo u toku predstave u Novom Sadu.

Glumac se obratio pratiocima na Tviteru, kazavši da je sve u redu.

"Ljudi, sve je u redu. Samo mali zamor materijala: em vučem neku virozu danima, em ne stajem. Živ, zdrav, nenormalan. Publici u Novom Sadu se izvinjavam, eto nas za tri dana 25. da uživamo kako treba", napisao je Trifunović.

Trifunović je, nakon što mu je pozlilo, poslije intervencije novosadske Hitne pomoći prebačen u Institut za kardio-vaskularne bolesti.

"Nakon što je glumcu pozlilo mi smo ga zbrinuli i prevezli u Institut, gdje je zadržan. Zbog toga mi nemamo dodatnih informacija o njegovom zdravstvenom stanju", rekli su za "Blic" ranije u novosadskoj Hitnoj pomoći.

Trifunoviću je pozlilo tokom predstave "Voz" u novosadskom Pozorištu mladih.

Predstava, koju je trebalo da odigraju Trifunović i Vojislav Brajović, je počela pred punom salom, ali su pet minuta kasnije Brajović i Trifunović otišli sa scene.

Trifunović se potom vratio i rekao da je pokušao da igra, ali da se ne osjeća dobro i da moli publiku za razumijevanje jer moraju da prekinu predstavu, javio je portal Moj Novi Sad.

"Ubrzo je svima postalo jasno da je predstava zaista otkazana, a naročito nakon sirene hitne pomoći koja je došla na poziv, i kada je glumac na nosilima iznesen u vozilo", naveo je portal.

Bonus video: