SAOBRAĆAO NA LINIJI NOVI PAZAR - ULCINJ

Berane: Zapalio se autobus prevoznika "Ozlem", nema povrijeđenih

“Odmah po dojavi, na teren smo poslali jedno vatrogasno vozilo sa tri vatrogasca. Brzom intervencijom, požar je lokalizovan i spriječeno je da se proširi na prednji dio autobusa“, rekao je “Vijestima” komandir rožajske Službe zaštite Sead Hasić
292 pregleda 4 komentar(a)
Autobus, požar, Foto: Sandzakpress.net
Autobus, požar, Foto: Sandzakpress.net
Ažurirano: 04.04.2019. 16:58h

Niko nije stradao i nije bilo povrijeđenih kada se danas oko podne kod Berana zapalio autobus koji je saobraćao na liniji Novi Pazar - Ulcinj.

Autobus prevoznika “Ozlem“ iz Novog Pazara planuo je u blizini tunela Lokve, a u njemu je bilo petnaestak putnika.

Uspaničeni putnici uspjeli su da napuste autobus na kojem je pričinjena velika materijalna šteta.

Požar su ugasili pripadnici rožajske Službe zaštite i spasavanja, koji su na lice mjesta stigli prije kolega iz Berana, na čijoj teritoriji se dogodio incident.

“Odmah po dojavi, na teren smo poslali jedno vatrogasno vozilo sa tri vatrogasca. Brzom intervencijom, požar je lokalizovan i spriječeno je da se proširi na prednji dio autobusa“, rekao je “Vijestima” komandir rožajske Službe zaštite Sead Hasić.

Uviđaj su obavili  inžinjeri za požare Centra bezbjednosti Berane.

“S obzirom na to da je do požara došlo tokom vožnje, sumnja se da su uzrok elektroinstalacije“, rekli su iz beranske policije.

Putnici su putovanje nastavili drugim prevozom, a oštećeni autobus na magistrali je ostao  desetak sati.

 Zadnji dio autobusa praktično je izgorio.

Na njemu su popucala stakla, ali “Vijesti” nijesu uspjele da saznaju da li su ih polomili putnici, ili su oštećena od vatre. 

Sudeći po jednoj od fotografija pripadnika Službe zaštite, na kojoj se vidi protivpožarni aparat, bilo je pokušaja da se požar ugasi i prije dolaska vatrogasaca.