Ostvarenje Marinovića u selekciji projekata u razvoju

“Ovo je sjajna prilika da se skrene pažnja kako na sam projekat, tako i na crnogorski film uopšte”, ističe producent i reditelj Marinović
0 komentar(a)
Igla ispod praga, Foto: Privatna arhiva
Igla ispod praga, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 29.06.2015. 16:07h

Crnogorski dugometražni igrani film “Igla ispod praga” Novljanina Ivana Marinovića i producentske kuće “Adriatic Western”, uvršten je u ovogodišnju “Works in Progress” selekciju jednog od najvećih evropskih filmskih festivala u Karlovim Varima.

U ovoj selekciji , koja će se održati od petog do osmog jula ove godine, biće prezentovani filmovi iz istočne Evrope, koji su, prema mišljenju stručne javnosti, projekti od kojih se mnogo očekuje u filmskoj industriji. Odabrani filmovi su bili u fazi postprodukcije ili tek snimljeni, te festival autorima omogućava da najave premijere, ali i dogovore potencijalne poslovne saradnje.

“S obzirom da smo tek završili snimanje, i da je postprodukcija filma pred nama, učešće na tako prestižnom festivalu nam otvara mogućnost da sklopimo partnerstva pomoću kojih ćemo završiti film. Takođe, ovo je sjajna prilika da se skrene pažnja kako na sam projekat, tako i na crnogorski film uopšte”, ističe producent i reditelj Marinović.

Uloge tumače Nikola Ristanovski, Leon Lučev, Bogdan Diklić, Ljuba Bandović, Jelisaveta Seka Sablić, Goran Slavić, Filip Klicov, Dragana Dabović, Dejan Đonović, Mirko Vlahović, Tihana Ćulafić, Kristina Stevović i drugi.

Bonus video: