Bez granica - o nama

399 pregleda 0 komentar(a)
Sead Sadiković, Foto: Screenshot (YouTube)
Sead Sadiković, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 01.10.2018. 13:47h

Kao i svakog ponedjeljka na TV Vijesti magazin Bez granica donosi nove priče o nama. Ovaj put o nama - bez stotina stabala maslina u Ulcinju, od danas... O nama - bez hotela u prijestonom gradu Cetinju, već godinama... Nama - bez kolektora u turističkom centru, bez stubova za struju po selima... I nama - bez sjećanja ko nam sve ovo čini i je li moglo biti bolje... ili gore...

Bez granica je, dakle, i večeras od dvadeset časova a u toj emisiji ovaj put pokušavamo da nađemo i trenutak gdje je, možda, ovo što nam se današnji život zove i počelo: Pričaćemo o mitinzima prije trideset godina. Početku tzv. AB Revolucije.

Sa gostima, jednim mitingašem i jednim kontramitingašem. Takođe, dopričaćemo priču o velikom uspehu našeg pravosuđa: Jela Bos – vođa Brveničkog narko klana, naći će se u zatvoru. Združenom akcijom policije, tužilaštva i suda, ova uzgajivačica marihuane (što tvrdi da je posadila industrijsku konoplju) – dolijala je... I Pozvala magazin Bez granica da je u zatvor isprati. Gledajmo se!

Bonus video: