Nikšić: Jedna osoba poginula u saobraćajnoj nesreći

Do nesreće je došlo kada je automobil u kome je bila Krsmanović sletio sa glavnog puta Župa – Nikšić, sa visine od petnaestak metara
224 pregleda 2 komentar(a)
Nikšić nesreća, Foto: Svetlana Mandić
Nikšić nesreća, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 28.06.2015. 13:26h

Podgoričanka Nada Krsmanović (48) poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u mjestu Laz, u Nikšiću, dok je troje članova njene porodice povrijeđeno.

Do nesreće je došlo kada je automobil u kome je bila Krsmanović sletio sa glavnog puta Župa – Nikšić, sa visine od petnaestak metara.

Krsmanović je prilikom pada ispala iz automobila "golf II" (PG DA 589) i veoma brzo izadhnula na licu mjesta, dok su njen suprug Vojin (51), koji je upravljao vozilom, i djeca Radivoje (20) i Teodora (16) prošli sa lakšim povredama.

"Krsmanovići su zadržani na odjeljenu hirurgije radi dalje opservacije. Njihovo zdravstveno stanje je stabilno i van životne su opasnosti”, kazao je direktor Opšte bolnice u Nikšiću, dr Ilija Ašanin.

Krsmanovići su se vraćali iz Dragovoljića, sa polugodišnjice od smrti Vojinovog bratanića.

Uviđaj su obavili pripadnici nikšićke policije, uz prisustvo vještaka saobraćajne struke I zamjenika osnovnog državnog tužioca Dragana Karadžića.

Pretpostavlja se da je uzrok nesreće klizav put i ulje koje se nalazilo na tom dijelu puta.

Bonus video: