Ljetnje "Boje jutra" direktno iz Budve

Budite uz ’’Boje jutra’’ i ovog ljeta jer vas ceka mnostvo zanimljivih i vaznih vijesti, zanimljive price, reportaze, gostovanja iz kojih cete saznati brojne servisne ali interesantne informacije. I ovoga ljeta cemo nagadjivati najvjernije gledaoce jos ljepsim i vrjednijim nagradama nego ikada do sada!
58 pregleda 3 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Boje jutra, Foto: Screenshot (TV Vijesti)
Ažurirano: 28.06.2015. 10:55h

Od ponedeljka 29. juna moći ćete da uživate u ljetnjim "Bojama jutra" koji se već godinama emituju iz naljepših primorskih hotela. Ove godine, imaćete priliku da gledate vaš omiljeni jutarnji program iz budvanskog hotela "Avala", koji će biti partner u ovogodišnjem prikazivanju ljetnjih Boja jutra.

Svakog radnog dana tokom naredna dva mjeseca od 07.00 do 10.00 sati sa vama će biti dobro poznata ekipa jutarnjeg programa TV Vijesti, urednica Bojana Bojović, Mileva Žurić kao i Majda Šabotić, Ananije Jovanović i Dejan Radulović.

Budite uz "Boje jutra" i ovog ljeta jer vas čeka mnoštvo zanimljivih i važnih vijesti, zanimljive priče, reportaže, gostovanja iz kojih ćete saznati brojne servisne ali interesantne informacije. I ovoga ljeta ćemo nagrađivati najvjernije gledaoce još ljepšim i vrjednijim nagradama nego ikada do sada!

Pored Budve, izvještavaćemo i iz podgoričkog studija ali i iz drugih primorskih gradova i planinskih turističkih mjesta.

Program Boje jutra je namijenjen i gostima koji borave u Crnoj Gori zato što pruža niz informacija korisnih za sve turiste-od pouzdane i tačne vremenske prognoze koju svakih pola sata prezentuju diplomirani meteorolozi koji rade u našem Meteo centru, preko preporuka za najbolje plaže, najluđu zabavu, najkvalitetniju hranu...

Budite se uz Boje jutra!

Bonus video: