OŠTEĆENO SEDAM AUTOMOBILA

Nikšić: Bačena bomba blizu lokala Ranka Radulovića

Radulović je uvjeren da bomba nije bila namijenjena njemu, niti lokalu koji je u njegovom vlasništvu
476 pregleda 0 komentar(a)
Tani, Nikšić, Ranko Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Tani, Nikšić, Ranko Radulović, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 04.04.2019. 16:58h

Sinoć je, pola sata nakon ponoći, bačena eksplozivna naprava na osam metara od lokala „Tani“ u Nikšiću, koji je u vlasništvu kontroverznog biznismena i bivšeg vlasnika FK „Čelik“ Ranka Radulovića.

Srećom niko nije stradao, ali je od eksplozije napravljena šteta na sedam automobila parkiranih preko puta „Tanija“.

„Otišao sam iz lokala kući 45 minuta prije nego što se to desilo. Prije nego što sam otišao vozilo mi je bilo parkirano blizu mjesta gdje je bačena bomba. Zaista mi je žao što su štetu pretrpjela vozila komšija i gostiju koja su se u tom trenutku nalazila na parkingu, ali ono što je najbitnije niko nije stradao. Nažalost, nije ovo prvi put ni u Nikšiću ni u Crnoj Gori da se ovo dešava“, kazao je Radulović „Vijestima“.

Uvjeren je da bomba nije bila namijenjena njemu niti lokalu koji je u njegovom vlasništvu.

„Ne sumnjam ni u koga i ubjeđen sam da ova bomba nije bila namijenjena meni jer da jeste taj neko bi je bacio na moje vozilo, dok je bilo tu parkirano, ili direktno na lokal“, kazao je Radulović.

Kako je „Vijestima“ rečeno iz policije istraga je u toku, a pojas gdje se desila eksplozija pokriven je video nadzorom, tako da se pregledaju snimci sa svih sigurnosnih kamera. Riječ je o defanzivnoj ručnoj bombi, tzv. crnoj bombi.