PROVJERAVAJU DA LI JE OSUMNJIČENI IMAO POMAGAČA

Policija tvrdi da je riješila pokušaj dvostrukog ubistva na Cetinju

"Policijski službenici su danas državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv P.Ž. (31) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu ova dva lica"
220 pregleda 0 komentar(a)
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
hapšenje, lisice, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 05.04.2019. 00:16h

Cetinjska policija tvrdi da je rasvijetlila pokušaj dvostrukog ubistva i uhapsila P.Ž. (31) iz Cetinja.

On se sumnjiči da je u septembru upotrebom vatrenog oružja nanio povrede Milošu Klečaku (32) iz Cetinja i Nenadu Šaptoviću (33) iz Budve.

"Policijski službenici su danas državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici podnijeli krivičnu prijavu protiv P.Ž. (31) iz Cetinja zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim djelom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija na štetu ova dva lica. Naime, policijski službenici su preduzeli niz mjera i radnji na identifikaciji lica koje je, sumnja se, 19.09.2018. godine oko 20,40 časova ispred jednog ugostiteljskog objekta na Studenskom trgu u Cetinju, upotrebom vatrenog oružja nanijelo teške tjelesne povrede M.K. i lake tjelesne povrede N.Š.", saopšteno je iz Uprave policije.

Dodaje se da se preduzimaju dalje mjere i radnje u cilju identifikacije eventualnih pomagača izvršioca ovog krivičnog djela.