Mali fudbaleri dobili medalje

Fudbalerima “Risa” uručene zlatne medalje kao šampionima “Đetić lige” za 2003. godište
158 pregleda 1 komentar(a)
Đetić liga, Foto: Luka Zeković
Đetić liga, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 21.06.2015. 06:56h

Fudbalerima FK “Ris” uručene su zlatne medalje i pehar kao prvoplasiranoj ekipi “Đetić lige” za 2003. godište. Srebrno odličje i pehar pripao je mališanima FK “Arso Milić”, dok su bronzane medalje i pehar dobili iz FK “Viner”.

Zlatna ekipa 2004. godišta je FK “Junior Nikšić”, drugoplasirana FK “Fudbalino”, dok je treće mjesto zauzeo FK”Arso Milić”.

U sekciji 2005. godište, fudbaleri FK “Arso Milić” dobili su zlato, FK “Arene” srebro, a bronzu dječaci iz FK “Venom”.

FK “Elektron” je ovogodišnji pobjednik sekcije 2006. godište, FK “Kalćo” je drugi, a FK “Danilovgrad” treći.

Priznanja su dobili i najbolji strijelci. Član FK “Junior Nikšić” Matija Krivokapić dobio je zlatnu medalju za najboljeg strijelca 2003. godišta. Srebrom je odlikovan Marko Vujačić iz FK “As”, a Damjan Mugoša iz FK “Ris” bronzom.

Bogdan Veljić iz „FK Fudbalino“ najbolji je strijelac 2004. godišta. Aleksa Ćetković iz FK „Viner“ je drugi strijelac lige, a Balša Radusinović iz FK „Ilarion“ treći.

U sekciji 2005. godište najviše golova dao je Luka Ćetković iz FK „Arso Milić“, potom Matija Laličić iz FK “Arso Milić“, te Balša Mrvaljević iz FK „Elektron“.

Fudbaler FK „Danilovgrad“ Filip Perović prvi je strijelac za 2006. godište, dok je Bojan Prelević iz FK „Kalćo“ drugi, a Luka Filipović iz „FK Viner“ treći.

Uručena su i posebna priznanja fudbalerkama, Jeleni Vukčević, Nikolini Caković i Vasilisi Raspopović iz FK „Olimp”, Anastasiji Đurović, Maši Tomašević, Mariji Vuković i Anji Šebek iz FK „Kosmos“, Ivani i Vladani Boričić iz FK „Porto“, Miji Baturan iz FK „Karioke“ i Anđeli Tošković iz FK „Viner“.

Svim učesnicima lige, njih oko 1.500, kako je saopštio organizator lige Goran Škatarić, uručene su diplome i posebni pehari.

On je kazao da svake godine raste broj djece koja učestvuju u ligi.

„Sljedeće godine očekujemo 2.000 učesnika, a takođe se planira formiranje sličnog takmičenja u košarci što sa nestrpljenjem očekujemo. Pokušaćemo da uspostavimo saradnju sa Košarkaškim savezom Crne Gore“, kazao je Škatarić.

Bonus video: