Uhapšen i treći pljačkaš "Volija": Nađen ukradeni novac

Uz krivičnu prujavu za razbojništvo, Radoja će biti proslijeđen višem džavnom tužiocu u Podgorici
126 pregleda 16 komentar(a)
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Hapšenje, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2015. 13:19h

U koordinisanoj akiji barske i budvanske policije, u Budvi je danas uhapšen Miloš Radoja (24) iz Beograda, treći član razbojničke grupe koja je prije dva dana u Sutomoru opljačkala market "Voli".

"Jutros je, prilikom lišenja slobode M.R, kod njega pronađen i novac za koji se sumnja da potiče iz razbojništva u ovom supermarketu, kao i oko jedan gram supstance – praškaste materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain", saopšteno je iz Uprave policije.

Radoja je, kako se navodi, doveden u CB Bar i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden zamjeniku Višeg državnog tužioca u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio navedeno krivično djelo.

Prema nezvaničnim informacijama iz barske policije, Radoja se krio u jednom iznajmljenom stanu u Budvi, a prilikom hapšenja kod njega je uz ukradeni novac, pronađena i supstanca za koju se sumnja da je droga.

Barska policija je, kako se podsjeća u saopštenju, u kratkom roku, nakon izvršenja razbojništva, identifikovala i tokom noći, 18. juna u 04.00 časa, lišila slobode druga dva lica osumnjičena za ovo krivično djelo, P.R. (20) i B.T. (24) iz Beograda, takođe državljane Republike Srbije.

"Policijski službenici CB Bar su veoma brzo nakon ovog krivičnog djela raspolagali i o saznanjima i o trećem licu koje je učestvovalo u njegovom izvršenju i od tog momenta su intenzivno potraživali M.R. Osumnjičeni su u razbojništvu u supermarketu „Voli 17“ u Sutomoru, kako se sumnja, uz prijetnju pištoljem radnicima, iz dvije trgovačke kase otuđili dnevni pazar u iznosu od 3.769 eura", navodi se u saopštenju UP.

Bonus video: