"PRELETJELI" 30 METARA I PALI NA ASFALT

Dva mladića teško povrijeđena: "Hondom" se zakucali u auto

Ljucović, koji je upravljao motorom “honda” švajcarskih registraskih oznaka (ZH26973), prema riječima očevidaca, velikom brzinom je udario u auto BMW (PGET011). Nakon žestokog udara u vozilo Ljucović i Jovanović su bukvalno “preletjeli” trideset metara i pali na asfalt
371 pregleda 27 komentar(a)
Udes, honda, auto, Foto: Savo Prelević
Udes, honda, auto, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 19.06.2015. 05:54h

Ljindon Ljucović (22) i Risto Jovanović (22) teško su povrijeđeni u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 17 sati i 30 minuta u Ulici lamele na Starom aerodromu u Podgorici.

Oni su motorom udarili u parkirano vozilo, a “Vijestima” je iz Kliničkog centra rečeno da su zadobili teške povrede, ali da im život nije ugrožen.

Ljucović, koji je upravljao motorom “honda” švajcarskih registraskih oznaka (ZH26973), prema riječima očevidaca, velikom brzinom je udario u auto BMW (PGET011).

Nakon žestokog udara u vozilo Ljucović i Jovanović su bukvalno “preletjeli” trideset metara i pali na asfalt.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, Ljucović je imao kacigu, a njegov saputnik Jovanović nije.

Očevidac je ispričao policiji da je Jovanović, stotinak metara od mjesta sudara, zamolio Ljucovića da ga provoza što je ovaj, navodno, odbijao i rekao mu da žuri. Ipak, Jovanović je sjeo iza Ljucovića i nakon samo stotinu metara brze vožnje obojica su završili u bolnici.