Odbojkaši stigli u Istanbul, trenirali i Bojić i Babić

2 komentar(a)
Odbojkaši Crne Gore, Ćaćić, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Odbojkaši Crne Gore, Ćaćić, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 16.06.2015. 22:12h

Iako se drugi turnir treće divizije Svjetske lige igra od petka do nedjelje, odbojkaši Crne Gore su već danas stigli u Istanbul, kako bi se što bolje pripremili za preostale tri utakmice u grupi F.

Nakon leta iz Podgorice do Istanbula, crnogorska ekspedicija je odmah osjetila “čari” velegrada koji spaja Evropu i Aziju. Put autobusom od aerodroma do hotela je trajao dva sata i 20 minuta, duže nego sam let do Istanbula.

Izabranici Slobodana Boškana su večeras odradili i prvi trening, a odradili su ga i Marko Bojić i Luka Babić.

Babić je propustio prvi turnir u Podgorici zbog povrede skočnog zgloba desne noge, dok je Bojić tokom meča sa Turskom osjetio bolove u desnom koljenu, zbog čega je morao van igre, ali će, kako kaže, biti spreman za drugi turnir.

Crna Gora je na prvom turniru u Podgorici upisala sve tri pobjede, protiv Tunisa (3:0), Portorika (3:0) i Turske (3:1) i prva je na tabeli grupe.

Za prvo mjesto i plasman na fajnl-for, "crvenima" je dovoljno da u prva dva kola, protiv Tunisa (petak) i Portorika (subota) upiše pobjede uz najviše jedan izgubljen set, jer u tom slučaju Turska ne bi mogla da prestigne Crnu Goru na tabeli sve i da u posljednjem kolu savlada našu selekciju 3:0, jer su Turci u Podgorici pobijedili Portoriko samo sa 3:2.

Bonus video: