Nikšić: Uhapšen osumnjičeni za pljačku kladionice iz 2010. godine

Sumnja se da je M.M. (22) počinio razbojništvo na način što je u sportskoj kladionici "Olimp" maskiran tzv. fantomkom i uz upotrebu metalne palice, od radnika kladionice otuđio dnevni pazar u iznosu od oko 105 eura, nanoseći mu pritom povrede
225 pregleda 9 komentar(a)
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
razbojnik, pljačkaš, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 15.06.2015. 17:38h

Nikšićka policija rasvijetlila je razbojništvo počinjeno 2010. godine i i zbog sumnje da je počinio krivično djelo uhapsila M.M. (22) iz Nikšića.

"Službenici CB Nikšić su, radeći na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, došli do sumnje da je M.M. počinio razbojništvo na način što je 14. novembra 2010. godine, oko 20,45h, u sportskoj kladionici "Olimp" u ulici VI crnogorske u Nikšiću, maskiran tzv. fantomkom i uz upotrebu metalne palice, od radnika kladionice otuđio dnevni pazar u iznosu od oko 105 eura, nanoseći mu pritom povrede, nakon čega se udaljio sa lica mjesta", navodi se u saopštenju Uprave policije.

O događaju je, nakon prijave, upoznat zamjenik Višeg državnog tužioca u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo. Pronađena palica je izuzeta i poslata na vještačenje u Forenzički centar.

"Sveukupne policijske mjere i radnje dovele su do identifikovanja i lišenja slobode M.M. Osumnjičeni M.M. je, uz krivičnu prijavu sproveden, ZVDT u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo razbojništvo", dodaje se u saopštenju.

Bonus video: