POVRATAK U RING PROTIV STAROG RIVALA

Mejveder najavio reprizu: U decembru protiv Pakjaa

Posljednji meč Amerikanac je odradio u avgustu prošle godine kad je porazio Konora Mekgregora, legendu UFC-a, i tako upisao 50. pobjedu u karijeri
2 komentar(a)
Flojd Mejveder - Mani Pakjao, Foto: Reuters
Flojd Mejveder - Mani Pakjao, Foto: Reuters
Ažurirano: 05.04.2019. 00:16h

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera svih vremena, najavio je povratak u bokserski ring krajem ove godine. 

Mejveder je trenutno u Japanu, gdje promoviše svoj TMT brend. Tamo je naletio na Menija Pakjaa. Razmijenili su nekoliko provokativnih riječi, a zatim je Flojd na Instagramu najavio povratak i borbu protiv Filipinca koja bi trebalo da se održi u decembru.

"Vraćam se da bih se borio protiv Menija Pakjaa ove godine. Još jedna devetocifrena isplata za mene", napisao je Mejveder u objavi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I’m coming back to fight Manny Pacquiao this year. Another 9 figure pay day on the way @mayweatherpromotions

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Posljednji meč Amerikanac je odradio u avgustu prošle godine kad je porazio Konora Mekgregora, legendu UFC-a, i tako upisao 50. pobjedu u karijeri. Nikad nije izgubio u profesionalnoj borbi, podsjeća Indeks.

Takođe, treba podsjetiti da se Flojd već borio protiv Pakjaa 2015, a tada je bio bolji jednoglasnom odlukom žirija. Obojica su sada u veteranskim godinama, Amerikanac ima 41, a Filipinac 39 godina tako da će biti zanimljivo vidjeti, ako zaista dođe do borbe, može li Pakjao nanijeti Mejvederu prvi poraz u karijeri.