Mejveder najavio reprizu: U decembru protiv Pakjaa

Posljednji meč Amerikanac je odradio u avgustu prošle godine kad je porazio Konora Mekgregora, legendu UFC-a, i tako upisao 50. pobjedu u karijeri
50 pregleda 2 komentar(a)
Flojd Mejveder - Mani Pakjao, Foto: Reuters
Flojd Mejveder - Mani Pakjao, Foto: Reuters
Ažurirano: 16.09.2018. 07:18h

Flojd Mejveder, jedan od najboljih boksera svih vremena, najavio je povratak u bokserski ring krajem ove godine.

Mejveder je trenutno u Japanu, gdje promoviše svoj TMT brend. Tamo je naletio na Menija Pakjaa. Razmijenili su nekoliko provokativnih riječi, a zatim je Flojd na Instagramu najavio povratak i borbu protiv Filipinca koja bi trebalo da se održi u decembru.

"Vraćam se da bih se borio protiv Menija Pakjaa ove godine. Još jedna devetocifrena isplata za mene", napisao je Mejveder u objavi.

Posljednji meč Amerikanac je odradio u avgustu prošle godine kad je porazio Konora Mekgregora, legendu UFC-a, i tako upisao 50. pobjedu u karijeri. Nikad nije izgubio u profesionalnoj borbi, podsjeća Indeks.

Takođe, treba podsjetiti da se Flojd već borio protiv Pakjaa 2015, a tada je bio bolji jednoglasnom odlukom žirija. Obojica su sada u veteranskim godinama, Amerikanac ima 41, a Filipinac 39 godina tako da će biti zanimljivo vidjeti, ako zaista dođe do borbe, može li Pakjao nanijeti Mejvederu prvi poraz u karijeri.

Bonus video: