Boškan: Momci su stoički izdržali sve pritiske

59 pregleda 6 komentar(a)
Odbojkaši Crne Gore, Foto: Fivb.org
Odbojkaši Crne Gore, Foto: Fivb.org
Ažurirano: 14.06.2015. 22:41h

Nakon pobjede protiv Turske, treće u isto toliko mečeva, selektor odbojkaša Crne Gore Slobodan Boškan je stigao i da se našali.

"Red je bio da i mi odigramo težu utakmicu, da bude uzbudljivije za publiku", rekao je Boškan, a onda ozbiljno analizirao novi uspjeh svog tima.

"Ova utakmica je bila veliki izazov, u smislu kvaliteta, borbe, tenzije, velikog pritiska. Moji momci su stoički izdržali sve pritiske i očekivanja publike, medija, a isto tako i protiv večeras nadahnutog i dobrog protivnika, koji je igrao stvarno odlično. Mi smo u odlučujućim momentima bili čvršći, odoljeli sMO pritiscima, nametnuli njima pritisak i pobijedili", dodao je Boškan.

Selektor Turske, Italijan Emanuele Zanini je kazao da su njegovi izabranici bili krivi što su izgubili kontrolu meča, ali je opravdanje za poraz tražio i u nekim drugim stvarima.

"Organizator je mijenjao klimatske uslove u dvorani, jer su gasili rashladne uređaje, a igrači su vlažnom držali loptu, što nije dozvoljeno. Večeras nijesmo doživjeli fer-plej", rekao je Zanini.

Bonus video: