Neko se bogati od muke koja nas je zadesila

“Brat mi je izgubio jedino dijete koje je imao i za koje su se on i snaha mučili i borili 20 godina. Nikome od porodice Todorović, a ona pored oca ima i četiri strica, nije pala na pamet krvna osveta. Ne mogu da vjerujem da neko koristi muku koja je zadesila nas i njegovu porodicu"
17 komentar(a)
Miločer, Foto: Vuk Lajović
Miločer, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 14.06.2015. 15:16h

Cetinjanin Savo Todorović, stric devetnaestogodišnje N.T. koja je u srijedu veče ubijena iznad Kraljičine plaže u Budvi, optužio je pojedine medije da “koriste njihovu muku” i “zarađuju nenormalnim lažima o krvnoj osveti”.

On se “Vijestima” obratio juče, nakon što se u jednom tabloidu pojavila informacija da porodica ubijene N.T. sprema krvnu osvetu.

Devetnaestogodišnjakinju je 10. juna ubio njen momak Miloš Mitrović, koji je nakon toga pištoljem presudio i sebi.

“Brat mi je izgubio jedino dijete koje je imao i za koje su se on i snaha mučili i borili 20 godina. Nikome od porodice Todorović, a ona pored oca ima i četiri strica, nije pala na pamet krvna osveta. Ne mogu da vjerujem da neko koristi muku koja je zadesila nas i njegovu porodicu (Mitrović).

Kuće su nam zavijene u crno... Zaista ne mogu da shvatim da neko na tako drzak način, nenormalnim lažima, sve to koristi da bi punio budžet”, kazao je Todorović.

Dodao je da će podnijeti tužbu kako bi zaštitio porodicu.

“Tužićemo sve koji koriste muku i strahotu koju preživljavamo i koji su bez ijednog dokaza napisali da prijetimo krvnom osvetom porodici Mitrović. Ne znam odakle im pravo da za čovjeka, čija je kćerka jedinica ubijena, i koji nema nijednu krivičnu prijavu u životu, za mog brata Nenada napišu takve neistine... To je čovjek koji je duže od 20 godina radio fizičke poslove. Napisali su svašta i za mog drugog brata Vasilija, nas trojicu ostalih nisu navodili”, kazao je Savo Todorović.

On priča da su roditelji ubijene devetnaestogodišnjakinje trenutno najveća briga porodice, i tvrdi da im ni na kraj pameti nije bilo da nesreću koja ih je zadesila produžavaju osvetom.

“Moj brat i snaha su u šoku, još nisu svjesni što im se desilo. Naročito majka N.T. koju čuvamo da se ne bi ubila. Nama ni na kraj pameti nije krvna osveta, već čitava porodica gleda kako da izvuče brata i snahu iz krize. Ja zaista ne mogu da vjerujem da neko ima srca i duše čak i da pomisli nešto tako bolesno, a ne da još to i napiše i objavi bez ikakvih dokaza. Da postoji i tračak istine u tome policija bi reagovala, ne bi ćutala i pustila da dođe do krvoprolića. Nas niko iz policije nije čak ni pozvao. Sjutra je treće jutro našem divnom djetetu koje je ubijeno, ne znamo što nas je snašlo, a neko je dao sebi za pravo da nas optuži da pripremamo krvnu osvetu”, kazao je on.

Todorović je rekao da je ubijena N.T. bila odgojena kako treba, i da o tome mogu posvjedočiti svi Budvani.

“To joj je prvi momak bio i uzeo joj je život. Nama je dovoljno muke i bez da nas mediji optužuju za pripremanje krivičnih djela”, kazao je on.

Bonus video: