Vujanović: Očigledno je da su naši sportisti puni entuzijazma i emocija

"Evropske igre dobile su ljestvicu, koju će biti teško preskočiti, kada je u pitanju organizacija ovakvog takmičenja", rekao je Vujanović
0 komentar(a)
Filip Vujanović, crnogorski sportisti, Foto: Predsjednik.me, Predsjednik.me
Filip Vujanović, crnogorski sportisti, Foto: Predsjednik.me, Predsjednik.me
Ažurirano: 13.06.2015. 11:21h

Od specijalnog izvještača "Vijesti"

Baku - Predsjednik Crne Gore Filip Vujanović, koji je sinoć prisustvovao ceremoniji otvaranja Evropskih igara, posjetio je danas naše sportiste u olimpijskom selu.

Vujanović je oduševljen kako se Azerbejdžan pripremio za prve susrete evropskih sportista.

"Ovo je izuzuzetna promicija i sporta i države. Evropske igre dobile su ljestvicu, koju će biti teško preskočiti, kada je u pitanju organizacija ovakvog takmičenja", kazao je Vujanović

Predsjednik Crne Gore vjeruje da će naši sportisti imati šta da pokažu u Bakuu.

"Nadam se da će nastaviti dobru tradiciju našeg sporta, da će promovisati i našu zemlju. Očigledno je das u puni entuzijazma i emocija, da ulažu velike sportske napore, tako da vjerujem da će biti nagrađeni medaljom", rekao je Vujanović.

Domaćini Vujanoviću bili su predsjednik COK-a Dušan Simonović i šef misije naše sportske misije u Bakuu Andrija Popović.

"Naš tim je brojan i kvalitetan, sa mnogo optimizma dočekujemo Evropske igre. Uvjeren sam da će momci i djevojke na dostojanstven način predstaviti naš sport i našu zemlju", rekao je Duško Simonovič.

Bonus video: