Podijeljeno oko 3.500 ulaznica, sprema se spektakl u "Morači" (foto i video)

61 pregleda 0 komentar(a)
Centralna promocija Svjetske lige, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Centralna promocija Svjetske lige, Foto: Odbojkaški savez Crne Gore
Ažurirano: 12.06.2015. 11:27h

Ako je suditi po broju podijeljenih ulaznica, odbojkaši Crne Gore će u debitantskom nastupu u Svjetskoj ligi imati veliku podršku sa tribina "Morače".

Kako je "Vijestima" danas kazao generalni sekretar Odbojkaškog saveza Crne Gore Ivan Bošković, do sada je, na razne načine, podijeljeno oko 3.500 ulaznica, uključujući i one koje su podijeljene na lijepo osmišljenoj trodnevnoj "Centralnoj promociji Svjetske lige" na Trgu Republike.

Ako svi koji su dobili ulaznicu i budu došli na utakmicu, podgorička dvorana će biti skoro popunjena, što se odavno nije dogodilo kada je odbojka u pitanju.

Preostale ulaznice se mogu dobiti besplatno tokom svakog dana turnira na biletarnici SC "Morača", od 9 do 12, odnosno od 16 do 20 časova.

Sinoć je na Trgu Republike završena Centralna promocija Svjetske lige. Posljednjeg dana su škole odbojke predstavili klubovi Luka Bar iz Bara, Akademija iz Podgorice i Gorštak iz Kolašina.

Između ostalih, jučerašnjoj promociji prisustvovali su proslavljeni crnogorski trener Veselin Vuković, prvi selektor Crne Gore, bivši reprezentativac, nekadašnji odbojkaš Budućnosti i Budvanske rivijere Milan Marković, koji ima dvije medalje iz Svjetske lige u dresu bivše Jugoslavije, kao i selektor Crne Gore Slobodan Boškan.

#CentralnaPromocija#SvjetskaLiga#TrgRepublikeČekamo vas!

Posted by Odbojkaški Savez Crne Gore on Thursday, June 11, 2015

"Priliku da vide promociju odbojke na Trgu Republike u Podgorici imali su i delegati i sudije na turniru Svjetske lige, koji su bili oduševljeni idejom i organizacijom događaja", navodi se u saopštenju OSCG.

Na kraju, odigran je i posljednji revijalni meč, u kojem su veterani (za koje su igrali Milan Marković, Zoran Vukčević, Nikola Vujačić, Balša Radulović, Slobodan Kovačević...) pobijedili kadete Budućnosti 2:1 u setovima.

#CentralnaPromocija#SvjetskaLiga#MONTENEGRO#WorldLeague#Podgorica#Live

Posted by Odbojkaški Savez Crne Gore on Thursday, June 11, 2015

Kompletnu galeriju slika sa trećeg dana ove manifestacije možete vidjeti OVDJE

Crnogorski odbojkaši će ove godine debitovati u Svjetskoj ligi, u trećoj diviziji, u konkurenciji Portorika, Tunisa i Turske.

Prvi turnir igra se u "Morači", od danas do nedjelje, drugi je sedmicu kasnije u Turskoj.

Crna Gora debituje večeras (20 sati) protiv Tunisa.

Prvoplasirana selekcija će se plasirati na finalni turnir u Svjetskoj ligi.

Bonus video: